Регистрирай се за участие

Регламент

Muskuli.com започва поредното издание на своя традиционен онлайн фитнес конкурс. Публикувайте Вашите снимки на страниците на нашия сайт и нашите посетители, познати или напълно непознати хора, ще дават своя глас, като по този начин ще определят крайното класиране в надпреварата.

Снимките ще бъдат разделени в две категории според пола на участващите в надпреварата. Ще имаме Фитнес снимки - мъже и Фитнес снимки - жени. Участниците, получили най-много гласове в двете категории, ще спечелят нашата награда. Конкурсът започва на 14.10.2014 г., като до 16.11.2014 г. ще приемаме снимки. Гласуването ще се проведе от 17 ноември до 14 декември включително, а на 15 декември 2014 г. ще излъчим нашите победители.

Регламент на надпреварата:

  1. Всеки кандидат ще може да качва до 8 свои снимки, с максимален размер на изображение до 480 Kb (общо до 4 Mb за участник), организирани в албум. За да получи право за участие в конкурса, всеки състезател трябва да изпрати най-малко 4 свои снимки. Кандидатите НЕ могат да участват със снимки от състезания. Конкурсът е индивидуален и е задължително на снимките да присъства единствено участникът в надпреварата.
  2. Гласуването за всеки от участниците в техните профили ще започне на 17 ноември и ще продължи до 14 декември включително.
  3. Гласуването ще става по петобалната система на оценяване.
  4. Снимки свалени от други сайтове, обработени с програма, скриваща логото на чужд сайт, неясни и други, ще бъдат изтривани и няма да участват. Желателно е на поне едно от снимките да има ясен знак, че изображенията са правени в България.
  5. Забранява се качването на уронващи морала снимки. Потребители, нарушаващи това правило, ще бъдат отстранявани от участие в конкурса и гласуването.
  6. Всички снимки ще бъдат одобрявани от администраторите на сайта, преди да бъдат публикувани в Muskuli.com.
  7. Препоръчително е снимките да са в основни културистични пози, като по този начин ще се даде по-ясна представа на гласуващите за нивото на подготовка на участниците в конкурса.

Разрешава се публикуването на линкове, водещи към снимките Ви, във Вашия профил в различни социални мрежи, за да призовете вашите приятели да Ви подкрепят в надпреварата.

Награден фонд:

Наградният фонд на турнира е 2 000 лв. под формата на хранителни добавки по избор и е осигурен от Онлайн магазин за хранителни добавки MUSKULI.COM. Победителите в двете категории ще получат суплементи на стойност 500 лв., заелите втори места – хранителни добавки на стойност 200 лв, третите ще получат по 100 лева в продукти. Muskuli.com ще раздаде допълнително и 8 поощрителни награди в продукти на стойност 50 лв. за най-атрактивните участници, останали извън призовата тройка.

Предоставената лична информация ще се използва само за кореспонденция във връзка с конкурса. Авторските права върху снимките са притежание на изпратилите ги. Muskuli.com не придобива авторски права върху предоставените снимки, но може да ги използва на страниците на сайта си за рекламиране на самия конкурс и за оповестяване на резултатите.

Последна редакция на страницата: 15.10.2014 г.